/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 830. Zelenscki acuză China, iar Scholz îl amenință pe Putin. Crește numărul crimelor de război

Informații actualizate! Condițiile în care moldovenii pot călători cu avionul în Federația Rusă

missing
10 august 2021, ora 23:10

Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova anunță despre intrarea în vigoare a unei dispoziții noi, prin care moldovenii pot să intre pe cale aeriană în țară în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, cetățenii R. Moldova pot călători spre orice oraș din Rusia, cu avionul, dacă prezintă un rezultat negativ la COVID – 19.  

Rezultatul testului nu trebuie să fie mai vechi de trei zile.

„Rezultatul acestui test ar trebui să fie prezentat în aplicația mobilă „Călătoresc fără COVID-19”, se menționează în nota informativă a Ambasadei Rusiei la Chișinău.

Autoritățile ruse au reluat zborurile dintre Chișinău și Moscova din data de 9 august, după ce au fost suspendate din cauza pandemiei de COVID – 19.

Până în prezent, Rusia a reluat traficul aerian cu 48 de țări. În același timp, până pe 17 august, a fost prelungită suspendarea zborurilor cu Tanzania din cauza situației epidemiologice din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram