/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 830. Zelenscki acuză China, iar Scholz îl amenință pe Putin. Crește numărul crimelor de război

Ghilaș, din nou în vizorul ANI

missing
16 iulie 2021, ora 20:40

Cel mai longeviv șef de agenție de stat, Anatolie Ghilaș, care ieri și-a dat demisia după 10 ani de șefie, s-a pomenit într-o anchetă a Autorității Naționale de Integritate. Instituția a anunțat că s-a autosesizat din oficiu, în baza unei investigații realizată de colegii mei de la Cutia Neagră Plus despre veniturile sale impresionante și care a difuzată încă în luna mai. Potrivit investigației, principala afacere a familiei sale, o companie de construcții, a crescut ca pe drojdii. De altfel, ca și averea imobiliară a familiei Ghilaș. Aceasta numără mai multe case de lux în Chișinău, vile pe malul Nistrului, o clădire cu oficii în inima capitalei, spații comerciale și de producție în Chișinău și suburbii. Vă propun să revedem cele mai tari momente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram