/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 830. Zelenscki acuză China, iar Scholz îl amenință pe Putin. Crește numărul crimelor de război

/VIDEO/ Noi detalii despre incendiul de la depozitul de pe strada Petricani. Flăcările riscau să se răspândească spre un transformator electric

missing
30 iunie 2021, ora 20:16

Acum câteva ore, un depozit cu materiale de construcție de pe strada Petru Rareș din Capitală a fost cuprins de flăcări. Focul s-a răspândit rapid spre un alt depozit mai mic, aflat în apropiere și risca să ajungă și la un transformator electric. La scurt timp, însă, pompierii au localizat flăcările. Victime nu au fost raportate.

Potrivit informațiilor Inspectoratului general pentru Situații de Urgență, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:55, când o persoană a anunțat că un depozit de pe strada Petru Rareș din Capitală este cuprins de flăcări.

„Ajunși, pompierii au stabilit că suprafața de 84 m. p. a unui depozit este cuprinsă de flăcări, iar focul s-a răspândit și la un alt depozit. Pompierii au reușit localizarea arderii către orele 17:08”, a precizat ofițera de presă a IGSU, Liliana Pușcașu.

Pentru localizarea incendiului, la fața locului au venit patru autospeciale de intervenție. Incendiul risca să se răspândească și spre un transformator din apropiere, însă, datorită intervenției operative a pompierilor, focul a fost potolit. În timpul stingerii incendiului victime nu au fost raportate. Circumstanțele și cauza izbucnirii flăcărilor urmează a fi stabilite de specialiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram