/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 831: Teroare la Harkov și premieră pe front. Zelenski a mers în Filipine

Un deputat acuză ASP că obține două milioane de euro lunar pe seama permiselor de conducere

missing
14 iunie 2021, ora 21:16

Deputatul Platformei DA Vasile Năstase acuză angajații Agenției Servicii Publice (ASP) că obțin în sumă două milioane de euro lunar de pe urma procesului de eliberare a permiselor de conducere. 

În cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, legislatorul a spus că un specialist i-a comunicat despre faptul că totul este făcut astfel încât cursanții să prăvălească examenele de conducere.

„Știți câți bani fac ei din permisele de conducere, din examenele pe care le dau, două milioane de euro lunar. Am vorbit cu un specialist, totul e făcut ca oamenii să nu poată da examenul. Această rampă pe care se pune mașina respectivă, ea nu există nicăieri în lume. În toată lumea poți să vii cu mașina ta ca să susții examenul, aici îți pune o mașină care reglată într-un anumit mod”, a spus alesul poporului.

Redacția îi va contacta marți pe reprezentanții ASP pentru o reacție.

Anterior, deputații Platformei DA au acuzat ASP că a majorat nejustificat tarifele la unele servicii. Președintele fracțiunii, Alexandr Slusari, a prezentat și care este diferența de preț, în cadrul unei conferințe de presă la Parlament, pe 14 mai curent.

ASP a respins repetat acuzațiile aduse de către Platforma DA, ce țin de majorarea tarifelor, și a spus că acestea nu corespund realității, au caracter eronat și fără niciun substrat factologic.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram