/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 830. Zelenscki acuză China, iar Scholz îl amenință pe Putin. Crește numărul crimelor de război

/VIDEO/ În ce stare se află cei patru bărbați care au căzut în gol în timp ce se aflau pe schelele unui bloc

missing
05 iunie 2021, ora 21:21

Cei patru bărbați care au căzut în gol în timp ce se aflau pe schelele unui bloc în construcție se află în stare gravă, dar stabilă. Unul dintre ei a fost operat.

Potrivit informațiilor oferite de Institutul de Medicină Urgentă, cele patru persoane, care s-au prăbușit de pe schele, se află internate în secțiile de chirurgie și ortopedie. Aceștia se află în stare gravă, dar stabilă. Toți au suferit mai multe fracturi de coaste, de bazin și de gleznă.

Unul dintre ei ieri, după internare, a suferit o intervenție chirurgicală. Aceștia au ajuns la spital după ce au căzut în gol de la etajul 9, al unui bloc aflat în construcție. Cazul a avut loc aseară, pe un șantier de pe strada Valea Trandafirilor.

Până la sosirea salvatorilor, doi dintre bărbați au rămas rămas blocați sub dărâmături, fiind nevoie de intervenția specialiștilor pentru a fi scoși dintre ruine.Circumstanțele și cauza incidentului încă urmează să fie stabilite de către autorități.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram