mafia · opinii · pericol

Promovarea unei slugi loiale și umilința unui întreg sistem de drept

Sesizez opinia publica pentru un caz nemaiîntîlnit. În ultimele zile se discută intens despre promovarea mai multor ofițeri ai MAI cât se mai poate, ca se zvonește ca in curând va fi schimbat guvernul și respectiv ministrul. Cine credeți ca sunt?! Cei loiali sistemului, unul dintre aceștia este Marin Croitoru de la Frontiera și anume de la Aeroport. Acesta in cercurile restrânse de prieteni își manifestă arzător dorința de a deveni colonel, iar pentru a deveni colonel conform legii trebuie sa deții o funcție corespunzătoare. Astfel prin intermediul unor cumetri influenți, acesta a intervenit la Pavel Fedoseivici, Ministrul de Interne, ca să-i rezolve situația.

Astfel, ministru (Pavel Voicu) a și dat indicație acelora de la frontiera să soluționeze situația. Cei de la Frontiera fără nici o remușcare l-au propus pe Croitoru Marin la Funcția de Sef la Directia Regim și Ordine Publica din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. O funcție, apropo, destul de importantă, unde conform legilor naturii ar trebui sa dispui de ceva materie cenușie. Ba mai mult ca atât, cei de la resurse umane au și înaintat candidatura acestuia la SPIA, spre avizare. Fiind conștienți de faptul ca acesta, nu numai ca e incompetent, dar și foarte compromis prin mai multe acte de corupție sau tutelare a diferitor scheme. Despre acestea revenim mai jos cu detalii.
Ofensator este faptul ca cei de la Resurse umane sunt cei care ar trebui sa se opună fărădelegilor și promovărilor ilegale, și nu din contra… dar, ca in vorba ceea: “iar eu tăceam și mă măritam”, și uite așa “Солдат спит служба идёт”.
Dar voi cei de la SPIA..?! Cum se numeste slujba ceea a voastră ?! Protecție internă și Anticorupție..?! Demonstrați ca luptați cu corupția, voi doar știți… ba mai mult ca atât, ați și avut nenumărate cauze penale pe numele domnului Croitoru. Apropo țin sa vi le amintesc, adică sa va împrospătez memoria. Cu siguranța ca în rândurile voastre sunt și ofițeri integri, care vor lua în calcul. Ca știți cum e cu ministrul, el are alte treburi, da poate ..examinează in cât timp iese berea sau alta băutura alcoolică, dar voi sunteți mai liberi.
1. mai țineți minte de cazul facilitării trecerii domnului Șor prin Aeroport? La ce concluzie ați ajuns? Care a fost rezultatul? A fost sau nu implicată conducerea Poliției de Frontieră de la Aeroport dar mai cu seamă domnul Croitoru Marin..?
2. Dar de cazul anabolizantelor sau steroizilor cine le tutela?! Voi doar știți.
3. dar țigările adică contrabanda lor..?!
4. dar cazul angajării fictive a mai multor ofițeri care primeau salarii bine merci, dar ei nici nu știau unde se afla sediul Poliției de Frontiera de la Aeroport? Sper ca nu ați uitat cine ii lua drept fotbaliști sau sportivi ..aveți mărturiile contabilei, resurselor umane….?!
5. Dar întîlnitul și petrecutul așa-zisului ministru de interne din Transnistria …?! Și astăzi îi mai duce geanta prin sala VIP a aeroportului Chisinau.
6. Dar de cazul cu autoizolarea COVID-19 la aeroport, parca tot știți ca contra a 1000 lei ești liber fără carantine și nu contează de unde ai aterizat?!

Pentru aceste acțiuni examinați săi acordați funcție și ulterior grad? Aici erau cel puțin 5-6 învinuiri penale, care ar fi rezultat o curățire a sistemului de astfel de persoane… ei, da voi! Rușine!!! dacă o mai faceți și pe asta, păi ați compromis cu totul acest sistem!

Domnule Mămăligă, mingea e în terenul dumneavoastră! Aveți de ales între dilema loialității in fața ministrului și sa trăiți cu aceasta Rușine, ori să examinați obiectiv și sa fiți mândru de verticalitatea aplicată in fața copiilor! Ori veți da onorul unui clounel!

Anonim/ă

Lasă un comentariu