/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 829. Atac aerian masiv împotriva structurii energetice și bombardamente la Odesa

A vrut să treacă frontiera cu un pistol ascuns într-o cutie de plastic din portbagajul unei mașini

missing
15 ianuarie 2020, ora 10:33

Un bărbat de 66 de ani, din Drochia a vrut să intre în țară cu un pistol. Polițiștii de frontieră au găsit arma într-o cutie de plastic din bagajul mașinii pe care o conducea.

Incidentul s-a întâmplat ieri, 14 ianuarie, în punctul de trecere Costești. Oamenii legii împreună cu câinele de serviciu au verificat un automobil de marcă Mercedes, unde au depistat în geanta personală a bărbatului pe care o ținea în portbagaj, pistol de model BRUNI MOD, un încărcător, 380 cartușe oarbe VICTORY cu calibru de 8 și 9 mm, și alte 13 cartușe de diferite modele.

La scurt timp, polițiștii de frontieră au constatat că arma de foc și munițiile nu au acte de proveniență.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că bunurile le-a cumpărat din Italia, însă nu a putut prezenta niciun act ce ar confirma cele spuse.

„Bărbatul a precizat că nu s-a gândit că ar avea nevoie de documente specifice pentru traversarea frontierei de stat”, se arată într-un comunicat al poliției de frontieră.

Arma și munițiile au fost ridicate și transmise pentru efectuarea expertizei. În continuare cazul este documentat de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Râșcani, în competența căruia se atribuie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram