0:00/ 0:00LIVEQuality1  AudioSubtitle
Studenții de la UTM au învățat de la bucătari italieni cum se face pizza perfectă
Social 30 octombrie 2019, 22:26 | 2839

Studentii Facultatii Tehnologia Alimentelor a Universitatii Tehnice a Moldovei au aflat astazi secretele pizzei perfecte. S-a intamplat cu ocazia inaugurarii unui laborator de panificatie, eveniment la care a participat si ambasadoarea Italiei in Republica Moldova, Valeria Biagiotti. Excelenta sa a mentionat ca schimbul de experienta dintre profesorii italieni si tinerii din Moldova nu poate duce decat la rezultate frumoase.

Dintre produsele de panificație din Republica Moldova, șefei misiunii diplomatice a Italiei îi place plăcinta cu varză, dar și...

Rectorul Universității Tehnice a Moldovei, Viorel Bostan, s-a arătat sigur că, de acum încolo, calitatea cursurilor oferite studenților se va îmbunătăți.

Mai mult, studenții au și un laborator de panificație.

Întrebați care este secretul unei pizze perfecte, tinerii ne-au răspuns că este vorba despre...

Studenții Universității Tehnice vor avea și dascăli italieni, de la care vor învăța cum să prepare cele mai bune produse de panificație după tehnologie originală. Proiectul a fost realizat de organizațiile „Moldova Curată” și „Green Projects”, precum și de Departamentul Tehnologia Produselor Alimentare al UTM. 

Opinia ta contează. Comentează!