Suspendați din funcție după o bătaie
Social 28 octombrie 2019, 22:16 | 3430

Doi sefi de politie, de la Inspectoratului Buiucani, au fost suspendatii din functie. Ei vor fi anchetati in legatura cu bataia din Scuarul Catedralei, unde doi tineri au fost snopiti de catre sase indivizi beti. Se presupune ca ofiterii au incercat sa musamalizeze cazul. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Totul s-a întâmplat joi seara, în Scuarul Catedralei. Potrivit martorilor, care au și filmat grozăvia, cei doi tineri au fost bătuți cu picioarele de către șase indivizi în stare de ebrietate. Un tânăr de 20 de ani a ajuns în stare gravă la Institutul de Medicină Urgentă și internat în Secția Neurochirurgie. În momentul bătăii, niciun echipaj al poliției sau al carabinierilor nu patrula zona.

Cei șase indivizi au fost identificați și duși la sector, dar apoi au fot eliberați și sunt acum cercetați în stare de libertate. Potrivit anticorupție.md, Ion Vâzdoagă, avocatul familiei tânărului internat în reanimare, a scris pe rețelele de socializare că ofițerul de urmărire penală nu a încadrat corect juridic infracțiunea, făcând posibilă eliberarea suspecților. Potrivit apărătorului, este vorba de un jaf, infracțiune încadrată în categoria celor grave.Pe cazul dat este pornită o anchetă. 

Opinia ta contează. Comentează!