dreptate · mafia · pericol · Protest

Fărădelegi la închisoarea de la Soroca

Actualizare:
La inchisoarea Soroca continuă faradelegile si la toti le este indiferent! Oriunde s-ar adresa detinutii, nu se iau masuri legale, dar continuă umilirea, injosiriea detinutilor care muncesc şi au participat la grevă, in loc sa fie gasita persoana care a dat foc hainelor, conducerea inchisorii, in comun acord cu cei de la Administratia Nationala a Penitenciarelor, a etapat detinutii incomozi, pe care intai i-a amenintat cu etaparea, apoi, vazind ca nu merge cu şantajul, le-a promis ca le da de lucru, ca totul va fi bine, numai sa renunţe la greva foamei. Imediat după asta au fost mutaţi în alte penitenciare.
Seful spunee ca ii este indiferent, pot sa se jelue si la Minister, ca va fi cum o sa zica el!
======================
La Soroca in penitenciar simbata seara s-au imbatat niste detinuti care se bucura de autoritate si, cind umblau prin închisoare, au dat foc la hainele celor care muncesc.
20 de detinuti care muncesc din sectorul nr.1 au declarat greva foamei. Luni seful i-a amenintat cu etaparea in alt penitenciar, şi din 20 au ramas doar 3 care doresc sa se termine ilegalitatile in acest penitenciar.

Oamenii ţin foame a treia zi, dar nimeni nu se interesează de acest caz.
Sursă anonimă

Lasă un comentariu