/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 830. Zelenscki acuză China, iar Scholz îl amenință pe Putin. Crește numărul crimelor de război

Locatarii blocului avariat de la Otaci au intrat pentru câteva minute în apartamente și și-au recuperat o parte din lucruri

missing
23 iunie 2019, ora 16:30

Mai mulți locatari ai blocului avariat de la Otaci au intrat pentru câteva minute în apartamente și și-au recuperat o parte din bunuri, anunță Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI.

Oamenii au fost echipați corespunzător și au fost însoțiți de salvatori atunci când au intrat în propriile apartamente.

„Securitatea locatarilor a fost asigurată de salvatori permanent pe parcursul aflării persoanelor în încăperi”, se spune într-un comunicat de presă al IGSU.

În continuare este aplicat senzorul de stabilitate cu laser. Această procedură permite verificarea stabilităţii construcţiei, dar şi a oscilaţiilor în preajma clădirii avariate.

Potrivit IGSU, la faţa locului funcţionează în continuare Celula de Criză pentru gestionarea şi monitorizarea situaţiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram