/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 830. Zelenscki acuză China, iar Scholz îl amenință pe Putin. Crește numărul crimelor de război

S-ar fi prezentat angajați ANSA și ar fi cerut bani de la o proprietară de magazin. Doi bărbați din Chișinău, reținuți

missing
10 mai 2019, ora 18:41

Doi bărbați din municipiul Chișinău au fost reținuți pentru că s-ar fi prezentat drept angajați ai Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA). Aceștia au amenințat proprietara unui magazin din raionul Cantemir că urmează să-i aplice o amendă de șase mii de lei. Mai apoi, cei doi ar fi spus femeii că ar putea să se înțeleagă. Astfel, bărbații au solicitat de la proprietară două mii de lei, pentru a nu-i aplica vreo amendă.

Potrivit oamenilor legii, proprietara a declarat că nu are această sumă, iar indivizii au solicitat toți banii care se aflau în sertarul aparatului de casă, adică 1600 de lei. Bărbații au luat banii și au ieșit din local după care au urcat într-un automobil de marca Toyota de culoare roșie și au plecat.

„Indivizii ar fi solicitat mai multe acte de proveniență a produselor alimentare precum și a alcoolului din magazin, invocând faptul că, doamna proprietara magazinului nu este în drept de a comercializa produse alcoolice cu amănuntul, în urma cărui fapt a comis o încălcare”, a comunicat pentru TV8, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Cantemir, Cristina Ciobanu.

Bărbații au fost opriți la ieșire din localitatea Cantemir, după ce oamenii legii au depistat că automobilul coincidea după descrierea făcută de proprietara magazinului.

Indivizii au fost reținuți și plasați în izolatorul Inspectoratului de Poliție Cantemir, pentru 72 de ore. La moment pe cazul dat se efectuează toate acțiunile necesare pentru cercetarea obiectivă și sub toate aspectele în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. În acest context polițiștii au intentat o cauză penală conform elementelor componenții de infracțiune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram