/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 831: Teroare la Harkov, premieră pe front și acuzațiile lui Zelenski. Rusia extinde lista neagră

/FOTO/ Accident teribil la Comrat. Două persoane și-au pierdut viața înainte să ajungă ambulanța la locul incidentului

missing
04 mai 2019, ora 13:28

Un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 66 de ani, din Ceadâr Lunga, au decedat în această dimineață după ce mașina în care se aflau s-a tamponat de un copac. Potrivit informațiilor preliminare, șoferul ar fi pierdut controlul volanului, a derapat de pe șosea și a ajuns într-un copac.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție din Comrat, Snejana Țurcan, a spus pentru TV8 că atât șoferul, cât și o pasageră au decedat din cauza leziunilor înainte de a ajunge ambulanța la locul accidentului. O altă pasageră, originară din raionul Ceadîr Lunga, în vârstă de 23 de ani, a fost transportată la Spitalul raional Comrat cu traumatism cranio-cerebral și comoție cerebrală.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.00, între satele Congaz și Svetlîi, din raionul Comrat.

Foto: publika.md

Foto: publika.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram