“Oamenii legii” · dreptate

Arestati-ma si pe mine #Viata fiului nu costa 10 ani de inchisoare

d.Eugenia Ceban si-a pierdut fiul Vitalie fiind omorit si aruncat in Nistru. Dupa 6 ani de drumuri cu lacrimi din Italia in Republica Moldova – a parcurs aceasta cale de zeci de ori prin instante de judecata, prin expertize in Romania si Republica Moldova si dupa atita cale la 5.04 .2019 Judecatoria Soroca cu sediul  Floresti a dat citire verdictului – 10 ani de inchisoare in penitinciar de tip inchis. Sentinta este cu drept de apel la Curtea de apel Balti in termen de 15 zile

2 gânduri despre „Arestati-ma si pe mine #Viata fiului nu costa 10 ani de inchisoare

  1. Procesul a fost tergiversat intentionat pentru a aplica termenul de prescriptie , cat si persoana Gagiu el la fel nu si a recunoscut vina din materialele video pe care le am vazut, ancheta a fost dusa neprofesionist , persoanele care au anchetat cazul trebue sa dea explicatii , de ce ? in Republica Moldova sunt cazuri care timp de cateva luni se emite sentinta de judecata , iar acest caz a fost tergiversat atata timp ca in final sa se ia o decizie prea blanda , persoanele care au dus acest caz si considera ca este unul reusit , nu prea cred , maine voi puteti fi in locul Doamnei Eugenia si atunci o sa vedem de partea cui va fi legea , Mult respect pentru Doamna Eugenia care indurerata vrea sa tine piept criminalilor , care munceste din greu intr o tara straina si contribue prin economiile sale la economia Rep Moldova la bugetul tarii din care si sunt platiti persoanele responsabile de a elucida corect cazul , ca tanar sunt dezamagit de justitia care sa facut in acest caz , prin asa decizii incurajati si mai mult ca oamenii sa plece de aici din tara , si atunci cine o sa ramana judecatorii ….?

    Apreciază

  2. Doamnei Eugenia multa rabdare ,Dumnezeu sa i dea sanatate , se lupta de una singura pentru a elucida cazul , este interesant faptul ca scafandru care a gasit corpul neinsufletit al tanarului a spus ca el sa aflat in apa vreo 5 ore , nu putea fi dus de apa fiindca cursul era slab si locul pietros, deci corpul nu sa aflat in apa la ora indicata ca sa inecat in marturiile martorilor, dar la o ora mai tarzie , de aici si aparitia sangelui inchegat , cum a ajuns in apa , evident ca la u aruncat , straniu ca nu sau gasit urme pe mal ale tanarului, cum a intrat el atunci in apa , persoana care a primit 10 ani spune ca acolo au fost prezente si fete unde au disparut de ce nu au fost interogate?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu