Ştiri

Sursa imaginii: publika.md

Ştiri / Sport

28 Dec. 2018 / 20:33

Pavel Cebanu: Franţa ar putea avea o partidă dificilă la Chişinău

Franţa ar putea avea o partidă dificilă la Chişinău. De această părere este preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal Pavel Cebanu. Şeful forului fotbalistic aşteaptă o sărbătoarea în 22 martie şi speră ca tricolorii să se ridice pe alocuri la nivelul campioanei mondiale, relatează Mesager.

Selecţionata Moldovei va începe turneul preliminar pentru EURO 2020 cu un meci de foc. Echipa noastră va întâlni, acasă, naţionala Franţei, pe 22 martie, iar partida va începe la ora 21 şi 45 de minute. Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal Pavel Cebanu aşteaptă cu nerăbdare duelul, şi este convins că tricolorii vor oferi o replică dârză campioanei mondiale.

Microbiştii moldoveni vor avea ocazia să-i urmărească pe viu pe cei mai valoroşi jucători francezi, Antoine Griezmann, Kylian Mbappé, Olivier Giroud, Paul Pogba sau Raphael Varane. Un mare prieten al forului fotbalistic de la Chişinău este de asemenea francez. Ex-preşedintele UEFA Michel Platini nu are nevoie de invitaţie specială pentru a veni la meci spune Pavel Cebanu.

La trei zile după meciul cu Franţa, tricolorii vor susţine o altă partidă foarte grea: în deplasare cu Turcia. Pentru 8 iunie este programată disputa de acasă cu Andorra, iar pe 11 iunie cea din deplasare, cu Albania.

Comentarii