Vă plac bomboanele Raffaello? Acum le puteți pregăti singuri, după o REȚETĂ unică!


Bomboanele Raffaello constituie, fără îndoială, unul dintre cele mai senzaționale lucruri, însă sunt inaccesibile din cauza prețului piperat. Acum le puteți face singuri acasă, după o incredibilă rețetă! Iată cu ce vă veți uimi musafirii.
Pentru prepararea acestor delicatese, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 300 ml lapte condensat, 200 g unt, 200 g fulgi de cocos, un pahar cu migdale, o linguriță cu esență de vanilie.
Mod de preparare:
Se pisează bine untul, apoi se amestecă cu laptele condensat și se adaugă esență de vanilie și 150 g fulgi de cocos.
Totul se bate bine până se obține o cremă omogenă care se lasă la rece timp de 24 de ore. A doua zi se scoate și se formează bomboanele. Procedeul este foarte simplu: se ia din cremă cu o linguriță, se rulează biluțe și se pune în interior o migdală.
Produsul obținut se dă prin fulgii de cocos rămași și se așază într-o cutie. Se pun la frigider pentru că la temperatura camerei se pot topi.
Sursa: secretele.com













































































