/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 830. Zelenscki acuză China, iar Scholz îl amenință pe Putin. Crește numărul crimelor de război

Ploile torențiale au făcut ravagii în mai multe localități. Două sate, în pericol de inundații

missing
18 iunie 2018, ora 09:29

În localitatea Ucrainca ploaia a distrus patru poduri, inclusiv unul care face legătura între localitate și satul Tocuz. Către ora 12. 00 a zilei de 17 iunie salvatorii în comun cu angajații SA Drumuri Căușeni au reușit restabilirea accesului către localitate. Mai mult pe parcursul a 24 de ore a fost monitorizat situația bazinelor acvatice care au înregistrat o creștere majoră a nivelului apei pe parcursul precipitațiilor. Potrivit datelor IGSU către dimineața zilei de 18 iunie nivelul apei în bazinul acvatic din prejma localităților Tocuz și Ucrainca a înregistrat o descreștere semnificativă, fiind redus pericolul inundațiilor.

De intervenția pompierilor a fost nevoie și în localități din raionul Florești și Ungheni, unde apa a intrat în câteva gospodării. Salvatorii au pompat apa dintr-o ogradă din localitatea Nicolaevca a raionului Florești și dintr-o gospodărie de pe strada Mihai Viteazul a orașului Ungheni. Comisiile pentru situații excepționale teritoriale lucrează în teritoriu pentru estimarea prejudiciului material înregistrat în urma ploilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram