/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 830. Stare de alertă: Hidrocentrala Dnipro, în stare critică. Zelenscki cere ajutor la Singapore

A fost reabilitat un drum de ocolire a oraşului Cahul care care va eficientiza transportul de mărfuri şi călători

missing
22 decembrie 2017, ora 07:00

Grație implementării acestui proiect au fost reparați în total 2,6 km de drum, cu trotuarele aferente.

Strada Spirin reprezintă o cale de ocolire a oraşului Cahul care oferă acces autoturismelor şi autocamioanelor spre direcţiile orașelor Taraclia și Vulcăneşti.

După darea în exploatare a străzii reparate, aceasta urmează să aducă beneficii celor 41 de mii de locuitori ai orașului Cahul, precum și unui număr de 187 de mii de cetățeni, cât constituie populația raioanelor Taraclia și Vulcănești.

Costul total al proiectului „Reabilitarea și modernizarea drumului de importanță regională – strada Ivan Spirin din mun. Cahul” este de circa 37 milioane lei, acesta având drept obiectiv general eficientizarea transportului de mărfuri şi călători în Regiunea de Sud a Republicii Moldova prin îmbunătăţirea infrastructurii rutiere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram