Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Observatorul de Nord”


Invitatul emisiunii este jurnalistul Victor Cobăsneanu.

„Cu siguranță capul de afiș al acestui număr va fi un material intitulat mai mult decât sugestiv „Monumente distruse de stat la Soroca”. În raionul Soroca sunt înregistrate 411 monumente, dintre care 192 de monumente sunt de însemnătate națională și 217 de importanță locală și mai multe dintre ele sunt într-o stare precară.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:17 0:00
Link direct

Cu prilejul zilei de 9 mai, în raionul Soroca au avut loc acțiuni de comemorare a participanților celui de-Al Doilea Război Mondial. Un astfel de eveniment a avut loc și în satul Bădiceni, la care a participat unicul veteran rămas în viață, Teodosie Maslu, care a luptat în armata română.

În timp ce unii tineri se eschivează de la serviciul militar, Centrul Militar din Soroca în această primăvară, în loc de 11 recruți, va trimite la armată 18 tineri.

Vreau să-i invit pe toți la Cetatea Soroca, unde pe 17 mai, ora 22, va avea loc Noaptea Muzeelor.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG