09:41:04 03.06.2024
Stiri

Bordel într-un imobil de lux din centrul Chișinăului. Proxeneții au fost reținuți

Social 20.04.2016 11:45 Vizualizări1592 Autor: Stela Mihailovici


Bordel într-un imobil de lux din centrul Chișinăului. Proxeneții au fost reținuți igp.gov.md

Un imobil de lux din centrul capitalei a fost transformat în bordel. Aici erau aduse tinere pentru a presta servicii sexuale. Proxeneții care le racolau și luau jumătate din banii achitați de clienți au fost reținuți de polițiști. Este vorba de un cuplu, de 22 și 27 de ani, locuitori ai municipiului Chișinău.

Suspecții au fost documentați timp de patru luni de angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Procuratura Generală. Oamenii legii au stabilit că aceștia publicau anunțuri pe site-uri și rețele de socializare, pentru a recruta tinere de la 19 la 25 de ani, majoritatea fiind din zonele rurale.

Fetele erau vândute clienților cu 1 000 de lei pentru o oră în care făceau masaj erotic și prestau servicii intime. Tinerele erau adăpostite într-o casă de toleranță, amenajată într-un imobil de lux din centrul Chișinăului. Pentru serviciile oferite, suspecții le promiteau tinerelor 50% din suma primită din partea clienților. Actualmente, poliţia a identificat șase tinere care au fost determinate să presteze servicii sexuale.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul suspecților au fost ridicate agende cu evidența activității infracționale, un pistol pneumatic și o cantitate impunătoare de bijuterii din aur și pietre prețioase.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Proxenetism”. Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi tineri riscă de la 5 la 10 ani de închisoare.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne despărțim de Băse...

31.05.2024 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șeful FSB, vizita lu...

27.05.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scutul european pent...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md