Rețeta Tamarei Șchiopu // Tartă cu mere


Ceaiul de plante nu trebuie consumat doar ca pe un medicament. Dacă savurați o cană de ceai împreună cu prietenii, calm și liniștit, efectul curativ va spori. Această tartă simplă din mere de iarnă va însoți perfect un ceai de plante. Folosiți mere de culoare verde, ele se coc mai bine.
Ingrediente
Metoda de preparare
Încălzim cuptorul până la 220 de grade Celsius. Întindem aluatul subțire și îl aranjăm într-o tavă de copt. Marginile aluatului vor fă tăiate după conturul tăvii de copt. Din aluatul rămas răsucim și întindem câteva panglici subțiri. Aranjăm feliile de măr în trei straturi, presărând câte o lingură de zahăr sau miere pe fiecare strat. Ornăm tarta cu felii de aluat și punem la copt pentru 45 de minute.
Lăsăm să se răcească, după care presărăm cu zahăr pudră. Servim tarta cu iaurt natural, frișcă, magiun sau înghețată, la un ceai aromat de plante.













































































