20:36:00 26.04.2024
Stiri

Raionul în care reprezentanții PD sunt REDUȘI LA TĂCERE. Dumitru Diacov nu exclude că va fi organizată o GREVĂ: „La guvernare sunt socialiștii”

Politică 06.11.2018 12:20 Vizualizări2097 Autor: Ziarul National
Raionul în care reprezentanții PD sunt REDUȘI LA TĂCERE. Dumitru Diacov nu exclude că va fi organizată o GREVĂ: „La guvernare sunt socialiștii” facebook


Președintele de onoare al Partidului Democrat (PD), Dumitru Diacov, susține că în raionul Basarabeasca nu se pot realiza prea multe lucruri și asta deoarece președintele raionului, socialistul Petru Pușcari, ar bloca activitatea Consiliului raional.

Potrivit deputatului Diacov, care a locuit la Basarabeasca, mai multe instituții de menire socială sunt în prag de faliment, iar colegii săi de partid nu pot să face nimic pentru a debloca lucrurile.

„Am avut o discuție fierbinte cu colegii de partid din raionul Basarabeasca despre problemele care s-au acumulat în raion. PD aici este în opoziție. La guvernare sunt socialiștii. Președintele raionului Petru Pușcari a blocat activitatea Consiliului raional”, se plânge Diacov într-o postare pe Facebook.

Democratul afirmă că Pușcari nu s-ar ocupa de problemele instituțiilor amplasate pe teritoriul raionului și ar bloca finanțarea lor.

„Astfel, în prag de faliment este spitalul raional, azilul de bătrâni a ajuns în situația de a se închide”, spune politicianul.

Pentru a debloca situația, democrații nu exclud că vor organiza un protest în fața Consiliului raional Basarabeasca. „Colegii au propus să organizeze o grevă în fața Consiliului raional. Poate în felul acesta îl vor „aduce” pe Petru Pușcari la realitate...”, a conchis președintele de onoare al PD.

De menționat că Petru Pușcari a fost înaintat în calitate de candidat al PSRM la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Acesta va candida în circumscripția electorală Cimișlia. Moldova Curată scria în 2015 că Petru Pușcari este unicul președinte de raion fără profesie. Acesta a fost ales președinte de raion la vârsta de 28 de ani și la acea vreme avea doar atestatul de absolvire a 11 clase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md