03:28:41 27.04.2024
Stiri

Corpurile neînsuflețite ale femeii și copilului de patru ani, prinse sub plăcile de beton căzute în urma exploziei de sâmbătă seara, au fost RECUPERATE. Salvatorii mai caută victime

Social 08.10.2018 09:24 Vizualizări1900 Autor: Ziarul National
Corpurile neînsuflețite ale femeii și copilului de patru ani, prinse sub plăcile de beton căzute în urma exploziei de sâmbătă seara, au fost RECUPERATE. Salvatorii mai caută victime


Corpurile neînsuflețite ale femeii de 30 de ani și băiețelului său de patru anișori au fost recuperate ieri, după ora 22.00, de sub dărâmături.

Pentru a putea efectua operațiunea de evacuare a cadavrelor, salvatorii au stabilizat și fortificat pe tot parcursul zilei de ieri pereții de la apartamentele avariate din scara 6 a blocului de pe bd. Moscovei 11/5 de la etajele 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 și 13.

„Cele două corpuri au fost scoase în jurul orei 22.30. Este vorba de mama și copilul de patru ani care au fost identificați. Salvatorii și pompierii continuă lucrările de deblocare pentru a vedea dacă sub plăcile de beton se mai află victime”, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL Liliana Pușcașu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Menționăm că Olga Dolgov era profesoară de limba română la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”. În viață a rămas doar soțul său, originar din Camerun, Vydal. Această familie locuia la etajul 17 al blocului în care s-a produs explozia de sâmbătă noaptea.





CITIȚI și FOTO // Femeia și copilul ei de patru ani, decedați în BLOCUL GROAZEI de pe bd. Moscovei, identificați

Un alt locatar din același bloc a decedat în aceeași noapte la spital, iar Poliția anunță că deoacmdată nu se cunoaște nimic despre Irina Podorojanscaia, o bătrână de la etajul 15.

În urma deflagrației produse într-un apartament de la etajul 16, două persoane au ajuns la spital, iar altele au avut nevoie de îngrijiri medicale imediat după explozie. În spital se mai află proprietara apartamentului în care s-a produs deflagrația, dar și un pompier. În total, au fost distruse 10 apartamente.

Oamenii legii presupun că explozia s-a produs de la o butelie de gaz, folosită ilegal în acel bloc.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md