05:54:41 26.04.2024
Stiri

Zeci de cetățeni ai R. Moldova au RECLAMAT servicii turistice cu probleme: Agențiile le-au promis „marea și sarea”, dar au avut surprize neplăcute atunci când au ajuns la odihnă

Social 03.10.2018 10:00 Vizualizări1165 Autor: Ziarul National
Zeci de cetățeni ai R. Moldova au RECLAMAT servicii turistice cu probleme: Agențiile le-au promis „marea și sarea”, dar au avut surprize neplăcute atunci când au ajuns la odihnă
Poză simbol


Zeci de cetățeni ai R. Moldova s-au declarat nemulțumiți de condițiile de cazare atunci când au mers la odihnă, deși agențiile de turism de la care au cumpărat serviciile le promiteau altceva.

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței susține că, în prima jumătate a acestui an, a înregistrat 55 de petiții care reclamau prestarea necalitativă a serviciilor turistice.

Cea mai frecventă cauză a întocmirii unei plângeri este necorespunderea condițiilor de cazare din hotel sau pensiune cu cele prevăzute în contractul încheiat la agenția de turism.

Pentru a putea reacționa și constata deficiențele serviciului, APCSP îndeamnă consumatorii să păstreze orice document în scris sau primit pe e-mail în care sunt cuprinse informațiile legate de pachetul de servicii procurat de la agenția de turism.

Totodată, ajunși la odihnă, clienții sunt însemnați să realizeze fotografii din camera de hotel și din împrejurimile acestuia, pentru a putea dovedi neconformitățile, dar și să depună o reclamație în scris la recepția hotelului pentru solicitarea ulerioară a unei despăgubiri, reduceri de preț sau obținerea contravalorii serviciului.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md