14:33:17 26.04.2024
Stiri

ARGUMENTE: Un oficial SPULBERĂ versiunea lansată de socialiști, dar și de un DEPUTAT rus privind „ATENTATUL” la viața lui Igor Dodon în urma accidentului de duminică

Politică 11.09.2018 10:22 Vizualizări3469 Autor: Ziarul National
ARGUMENTE: Un oficial SPULBERĂ versiunea lansată de socialiști, dar și de un DEPUTAT rus privind „ATENTATUL” la viața lui Igor Dodon în urma accidentului de duminică


Accidentul rutier cu implicarea mașinii de serviciu a șefului statului, Igor Dodon, nu a fost provocat intenționat, așa cum au admis mai mulți reprezentanți ai Partidului Socialiștilor din R. Moldova, precum și un deputat rus, prieten de-al președintelui.

Potrivit șefului interimar al Serviciului Protecție și Pază de Stat, Anatolie Golea, „este exclus în proporție de 100% că a fost un atac premeditat” la adresa președintelui Dodon.

Citește și: DETALII despre șoferul mașinii de la „Avicola Floreni”, implicat în accidentul rutier cu mașina prezidențială: Ce le-a spus colegilor

Organele de drept au stabilit că șoferul de la întreprinderea „Avicola Floreni” face foarte des acest traseu. „În afară de aceasta, el este caracterizat destul de bine la locul de muncă și de trai”, a spus Golea pentru prime.md.

Citește și: Imagini EXCLUSIVE de la accidentul cu implicarea mașinii lui Igor Dodon: VIDEO înregistrat de camera de bord a automobilului SPPS

Un alt argument în susținerea ideii că nu a fost un accident premeditat este faptul că deplasarea spre Sadova, Călărași, a președintelui Dodon a apărut spontan.

„Alt moment care ne spune că accidentul nu a fost intenționat e faptul că deplasarea a apărut spontan și scurgeri de informații potrivit cărora coloana președintelui se va afla în acea perioadă de timp pe această porțiune de traseu sunt excluse”, a dat asigurări Golea.

De menționat că, după producerea accidentului de duminică, cu implicarea președintelui, a mamei acestuia, precum și a fiului mijlociu, socialiștii, prin intermediul lui Vlad Bătrâncea, au declarat că ar fi fost un atentat la viața lui Igor Dodon.

În susținerea acestei teorii a venit și deputatul rus Oleg Poholkov, cel care a participat la un chef de anul trecut la Reședința prezidențială de la Condrița. Acesta a legat acest accident de atentatul asupra liderului separatist din Donețk, Alexandr Zaharcenko, dar și de accidentul în care a murit zilele trecute premierul Abhaziei, Ghenadi Gagulia. „Este un război hibrid împotriva lumii ruse (ruskii mir)”, a declarat controversatul deputat rus.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md