11:04:17 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Copil de 10 ani, la volanul unei BMW. Mama sa: „E copilul meu, lasă-l! Nu omoară pe nimeni”

Știri 09.08.2018 08:30 Vizualizări2074 Autor: Ziarul National
VIDEO // Copil de 10 ani, la volanul unei BMW. Mama sa: „E copilul meu, lasă-l! Nu omoară pe nimeni” Sursa: adevarul.ro


Poliţia din Dâmboviţa a deschis un dosar penal după ce în spaţiul public au ajuns imagini cu un copil de 10 care conducea un BMW pe o stradă din Târgovişte. Un bărbat care a surprins întreaga scenă, le-a cerut socoteală atât copilului cât şi părinţilor acestora.

La nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte se află în lucru un dosar penal ce are ca obiect sesizarea din data de 17 mai a unui bărbat din localitate cu privire la faptul că un minor ar fi condus un autoturism pe strada Fluieraşi din municipiu.

Bărbatul care a filmat totul a surprins şi reacţia mamei copilului. Femeia nu părea deranjată de faptul că minorul conducea un autoturism, ba mai mult, îi cere bărbatului care filma să lase copilul în pace. „E copilul meu, lasă-l. Nu omoară pe nimeni”, a spus femeia.

De asemenea, bărbatul reclamă faptul că o persoană de 51 de ani l-ar fi agresat fizic pe motiv că ar fi cerut explicaţii privind prezenţa minorului la volanul autovehiculului.

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările faţă de un bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, pentru că persoana care a filmat susţine că a fost agresat de un bărbat, faţă de minor pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi faţă de mama acestuia, proprietara autovehiculului, pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice a unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul aparţine unei femei de 31 de ani, mama minorului.

Sursa: adevarul.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md