08:16:22 19.03.2024
Stiri

VIDEO // Reprezentanții mai multor federații sportive îi cer lui Andrei Năstase să „nu saboteze” construcția „Arenei Chișinău”: „Nu ne interesează politica, dar vrem o sală polivalentă”

Social 19.07.2018 13:13 Vizualizări1363 Autor: Ziarul National
VIDEO // Reprezentanții mai multor federații sportive îi cer lui Andrei Năstase să „nu saboteze” construcția „Arenei Chișinău”: „Nu ne interesează politica, dar vrem o sală polivalentă” captură privesc.eu


Reprezentanții federațiilor sportive din R. Moldova s-au adunat în fața sediului Platformei „Demnitate și Adevăr”, pentru a protesta în legătură cu intenția lui Andrei Năstase de a „sabota” construcția „Arenei Chișinău” la Stăuceni.

„Nu suntem aici din motive politice. Copiii nu au unde se antrena, nu avem unde primi diferite competiții. Suntem unica țară din Europa care nu are o sală polivalentă. Noi nu ne dorim ca Andrei Năstase să fie împotriva construcției arenei. Sportivii noștri trebuie să aibă condiții. Noi trebuie să avem o arenă ca să găzduim campionate europene... Construcția acestei arene nu trebuie stopată”, a declarat președintele Federației de Handbal din Moldova, Nicolae Piatac.

În fața manifestanților a ieșit vicepreședinta PDA, Inga Grigoriu, care i-a îndemnat pe sportivi să meargă la Parlament. „Acești copii nici nu știu pentru ce au venit aici”, a spus Grigoriu.

De partea cealaltă, unii sportivi prezenți la proeste i-au răspun că „acești copii aduc faimă și medalii pentru R. Moldova”.

Inga Grigoriu a încercat să-i convingă pe protestatari că „Arena Chișinău” va fi edificată din bani publici, în timp ce guvernarea a pus pe umerii populației ca să întoarcă miliardul furat din sistemul bancar.

„Noi ne dorim o arenă și poate să fie făcută și din bani publici. Noi nu facem politică, noi ne dorim ca sportivii să aibă unde să se pregătească, să nu mai plece peste hotare. Mai bine să ne spuneți ce propuneți dvs. pentru sportul din R. Moldova”, a precizat unul dintre protestatari.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

15.03.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Raportul lui Dorin R...

11.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cât de naivă e „șefa...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md