REŢETĂ pentru week-end // Aşa faci cel mai pufos chec. Este gata în 45 de minute
Checul este foarte uşor de preparat, nu necesită multe ingrediente şi reprezintă o surpriză plăcută pentru cei dragi.
Ingrediente:
2 căni făină
1 cană zahăr
1/2 cană ulei
1 lingură zahăr vanilat
1 cană apă
1 praf de copt
3 linguri nucă de cocos
2 linguri cacao neagră
2 linguri dulceaţă de vişine
Mod de preparare:
Punem într-un vas zahărul, uleiul, apa, făina și zahărul vanilat. Amestecăm cu un tel până obținem o compoziție omogenă. Împărțim compoziția în două. În una din ele punem dulceața de vișine și cacao și omogenizăm. În cealaltă adăugăm nuca de cocos.
Ungem o tavă cu ulei, o tapetăm cu făină și punem cele două compoziții, alternându-le. Coacem compoziția vreme de 45 de minute la foc mediu.
Va crăpa puțin, să nu vă faceți griji, așa și trebuie. Îl scoateți din cuptor când este gata și lăsați 10 min în tavă. După asta îl scoateți din tavă și lăsați să se răcorească bine. Apoi îl pudrați cu zahăr și-l serviți.
Sursa: realitatea.net
Un muncitor a căzut în groapa șantierului, la Ciocana
Intenționa să ajungă în Europa, tranzitând ilegal Republica Moldova: Un ucrainean a fost reținut de către polițiștii de frontieră
Profirie Skramtai, un cunoscut dirijor din R. Moldova și fost conducător al Corului „Doina”, s-a stins din viață în Lituania