14:59:21 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Unde a DISPĂRUT președintele Dodon: Prins chefuind și chiuind alături de Kirkorov într-un cort: „Nici lui Putin nu i-ar conveni să aibă treabă cu un asemea bufon”

Monden 09.07.2018 12:39 Vizualizări8812 Autor: Ziarul National


VIDEO // Unde a DISPĂRUT președintele Dodon: Prins chefuind și chiuind alături de Kirkorov într-un cort: „Nici lui Putin nu i-ar conveni să aibă treabă cu un asemea bufon”

Președintele Igor Dodon cântă, cu paharul în mână, cuprins cu interpretul rus Filip Kirkorov, piesa acestuia: „Цвет настроения синий” (culoarea dispoziției este albastră - n.r.).

Un filmuleț video în care președintele Igor Dodon apare într-o asemenea ipostază a fost publicat ieri pe rețelele de socializare, după ce mulți internauți au observat lipsa șefului statului din spațiul public, cu precădere spre finalul săptămânii trecute.

Cei doi par să fie la o petrecere dată într-un cort alb, chiuind în timp ce cântă, dar nu se știe unde și când a fost făcută înregistrarea. Cert este faptul că filmulețul este recent, fiindcă Kirkorov a lansat această piesă în primăvara acestui an.



Cel care a reaționat și l-a taxat pe Dodon pentru acest lucru este fostul primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă.

„Țara arde, iar Dodon se scarpină cu Kirkorov... Nu-i vorbă că nu ar avea voie, că tot râdeau unii de episodul nocturn din „garaj"... Dar când are loc aceasta? Când la Chișinău sunt anulate alegeri și RM ajunge să fie stat izolat, alunecat în plină dictatură? Unde e furia față de furtul miliardului, unde e lupta cu regimul oligarhic, unde e discursul din campania pentru prezidențiale? Nici lui Putin nu i-ar conveni să aibă treabă cu un asemea bufon”, a comentat Chirtoacă pe Facebook.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md