23:24:01 26.04.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Melania, mai zâmbitoare și mai apropiată de Donald Trump ca oricând. Iată cum au sărbătorit Ziua Americii

Monden 07.07.2018 17:05 Vizualizări2328 Autor: Ziarul National


GALERIE FOTO // Melania, mai zâmbitoare și mai apropiată de Donald Trump ca oricând. Iată cum au sărbătorit Ziua Americii Sursa: okmagazine.ro

Pe 4 iulie, Statele Unite ale Americii a sărbătorit Ziua Independenței. Ca-n fiecare an, la Casa Albă s-au organizat diverse festivități, la care au luat parte și șeful statului, dar și soția sa, Melania Trump. Culmea e că cei doi au fost mai zâmbitori și mai apropiați ca oricând la acest eveniment comun!

Cetățenii Statelor Unite au sărbătorit, ieri, Ziua Independenței. Șeful statului a dat startul festivităților din Washington cu un concert susținut de Jimmy Buffett, alături de Orchestra Simfonică Națională, Beach Boys și Luke Combs. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii, pe care Prima-doamnă și președintele Donald Trump l-au urmărit de la balconul Casei Albe.

Cei care s-au bucurat de aceste festivități au fost militarii și familiile lor, care au avut ocazia să strângă mâna șefului statului și să asculte discursul lui motivant, de pe peluza de la Casa Albă: „Dumnezeu să vă binecuvânteze. Dumnezeu să aibă în pază armata noastră. Dumnezeu să binecuvânteze America, la mulți ani de Ziua Americii”.

Pentru această ocazie, Melania Trump a purtat o ținută de picnic, simplă, dar nu mai puțin stilată. Ea a ales o rochie maxi, cloș în partea de jos, pe care a accesorizat-o cu o curea roșie, lată. Culmea e că apariția aceasta a fost una dintre cele mai reușite, mai ales că Melania a zâmbit tot timpul și părea că se simte foarte bine în compania soțului ei. Deci, să se fi schimbat ceva în cuplul prezidențial sau să fie o manevră de PR, dat fiind faptul că s-a tot vorbit despre cât de nefericită e Melania la Casa Albă?

Melania s-a inspirat din ținuta lui Michelle Obama, purtată de Ziua Americii, în anii trecuți.



Probabil nu vom afla niciodată. Până una-alta, haideți să vedem cum s-a îmbrăcat pe 4 iulie Michelle Obama pe când era primă-doamnă!

GALERIE FOTO

Sursa: okmagazine.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md