16:16:10 26.04.2024
Stiri

Liderul PDA, TAXAT, după ce a declarat în presa din Rusia că sunt „aiureli” afirmațiile potrivit cărora ar fi proromân: „Ce periculos jucați! Ați trădat interesele naționale”

Politică 04.07.2018 14:00 Vizualizări1504 Autor: Ziarul National
Liderul PDA, TAXAT, după ce a declarat în presa din Rusia că sunt „aiureli” afirmațiile potrivit cărora ar fi proromân: „Ce periculos jucați! Ați trădat interesele naționale” captură


Interviul liderului Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, pentru canalul rusesc „Rain”, în care aceasta infirmă că ar fi un politician proromân, este taxat dur de jurnalistul de la București, Paul Iurea.

„Eu ca român sunt bulversat. Ce spuneai, băi băiatule, Andrian sau Andrei, cum te cheamă? Tu ești sănătos? Păi tu pentru cine ai jucat, mă băiatule? Tu ești sănătos? Băi, ți-au tremurat chiloții, limba ți s-a răsucit în gură, când ți-a pus ăla câteva întrebări. Pentru cine joci, mă băiatule? Mă bucur că nu te-am invitat aici. Mă rugase cineva, îmi spunea un jurnalist din România: te rog frumos, ajută-l pe Andrei Năstase. N-am avut niciodată încredere în tine. Să știi. Niciodată. Ce periculos jucați! Ați trădat interesele naționale”, a declarat Iurea de la postul „Nașul TV” din România.

Citește și: VIDEO // Un fost deputat este DEZGUSTAT de modul în care Năstase se justifica la un post de televiziune din Rusia că nu are nimic cu UNIONISMUL: „Mi-a fost greață să văd cum insul cu pretenții de lider politic se dezvinovățește public”

Amintim că Andrei Năstase a fost luat în colimator după ce a declarat că sunt „niște aiureli” afirmațiile precum că ar fi un politician proromân.

„Sunt aiureli, mă iertați pentru expresie, dar nu este adevărat. Trebuie să știți, eu îmi iubesc țara, m-am născut aici și vreau ca Moldova să devină stat european. Vreau ca noi să trăim în prietenie aici, deoarece suntem o societate multiculturală și i-am chemat mereu la unitate pe toți oamenii care trăiesc în Moldova. În primul rând, vreau să vă spun că eu tot am pașaport românesc, la fel cum au cred, un milion de cetățeni moldoveni, dar asta nu schimbă esența”, a spus Năstase pentru „Rain TV”.

Și un fost membru al Platformei Civice „Demnitate și Adevăr”, Valentin Dolganiuc, a menționat că Năstase ar fi marginalizat unioniștii în cadrul protestelor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md