12:39:30 26.04.2024
Stiri

AUDIO // Mărturiile din instanță ale omului de afaceri Alexandr Pincevschi, audiat ca martor în dosarul Chirtoacă: „Eu nu am cu dumnevoastră nimic comun, nu v-am transmis niciodată nimic, niciun leu, nicio cotă-parte”

Social 11.06.2018 13:02 Vizualizări3549 Autor: Ziarul National
AUDIO // Mărturiile din instanță ale omului de afaceri Alexandr Pincevschi, audiat ca martor în dosarul Chirtoacă: „Eu nu am cu dumnevoastră nimic comun, nu v-am transmis niciodată nimic, niciun leu, nicio cotă-parte”


„Eu nu am cu Dumnevoastră nimic comun, nu v-am transmis niciodată nimic, niciun leu, nicio cotă-parte. Domnul Gamrețchi (fostul șef al Direcției Transport, condamnat în dosarul parcărilor cu plată - n.r.) v-a transmis sau nu, dstră cunoașteți. Eu nu v-am transmis”.

Asta a declarat omul de afaceri Alexandr Pincevschi, audiat pe 6 iunie curent ca martor în dosarul fostului primar Dorin Chirtoacă, acuzat de procurori că ar fi obținut 26% din cota-parte a firmei care urma să gestioneze parcările cu plată din capitală în următoarea jumătate de secol.

Înregistrarea audio din cadrul ședinței de judecată a fost făcută publică de Dorin Chirtoacă pe rețelele de socializare.

„Domnule procuror, Dumitru Robu, care spui CEDO-HUEDO, comparând instanța europeană cu organul genital masculin, încetează să mai spui minciuni! Care „declarații concludente”, care „bănuială rezonabilă”? Suspectarea (ăanuirea) cuiva este în momentul pornirii urmăririi penale, în faza incipientă a dosarului, în instanță se vine cu probe, nu cu „bănuieli” și pisici din Germania, iar in actul de acuzare întocmit de dumneata scrie negru pe alb că sunt acuzat că aș fi acceptat „o ofertă” de 26% de la Alexandr Pincevschi, prin intermediul lui Gamrețchi. Ceea ce nu a fost, pentru că nici nu are de unde fi. Cine, cui și ce a cedat este problema lor, a celor care au făcut asta. În rest, răfuială, nu bănuială și total nerezonabilă, iata ce este asta”, a scris fostul primar.

Chirtoacă susține că Pincevschi nu putea fi audiat ca martor, ci în calitate de „co-acuzat”.

„Despre eventuale discuții cu Grozavu, înțelegeri cu Gamrețchi, Pincevschi spune, în aceeași ședință, că acestea sunt presupuneri ale dumnealui și că nu are probe în acest sens", mai dezvăluie Chirtoacă, potrivit căruia în dosarul său s-ar aplica „metode NKVD-iste”, când oricine putea fi condamnat în baza „unor vorbe” spuse de altcineva.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md