12:18:56 26.04.2024
Stiri

Constantin Țuțu respinge ACUZAȚIILE primarului de Băcioi: „Domnul Șalari încearcă să SABOTEZE toate acțiunile pe care le organizez eu în comună”

Politică 08.06.2018 13:39 Vizualizări6284 Autor: Ziarul National
 Constantin Țuțu respinge ACUZAȚIILE primarului de Băcioi: „Domnul Șalari încearcă să SABOTEZE toate acțiunile pe care le organizez eu în comună” facebook


Deputatul Partidului Democrat (PD), Constantin Țuțu, respinge acuzațiile aduse de primarul de Băcioi, Vitalie Șalari, care spune că organele de drept i-ar fi intentat opt dosare penale, „la comanda” democratului și că este hărțuit. Mai mult, Țuțu susține că anume Șalari e cel care i-ar boicota toate acțiunile din satul natal.

Potrivit lui Țuțu, ultima dată s-a văzut cu Șalari la un eveniment organizat în comuna Băcioi, iar primarul „punea piedici”.

„Nu am nimic cu domnul Șalari și nu am discutat niciodată cu el despre careva colaborări. Ultima discuție pe care am avut-o a fost atunci când eu am făcut posibilă amenajarea unui teren de joacă pentru copii la Creșa 176, iar dumnealui punea piedici, nu permitea să ne conectăm la energia electrică pentru a pune muzică pentru copii. În general, domnul Șalari încearcă să saboteze toate acțiunile pe care le organizez eu în comuna Băcioi”, a declarat Constantin Țuțu pentru telegraph.md.

Sursa citată mai spune că scandalul din comuna Băcioi, la care a făcut referire Șalari astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, ar fi fost provocat de oamenii din anturajul primarului, după ce secretarul consiliului local, Raisa Stoica, care a fost restabilită recent în funcţie, nu a fost lăsată să intre în birou. Cea care nu ar fi lăsat-o să intre în birou e secretarul interimar al consiliului local, Natalia Chiochiu, care ar fi nașa de cununie a viceprimarului comunei Băcioi, dar și cumătra lui Vitalie Șalari.

Raisa Stoica a fost suspendată din funcţie în 2012. Recent, instanţa de judecată a achitat-o şi a dispus repunerea ei în funcţie la discreţia aleşilor locali – lucru care s-a şi întâmplat, marţi, transmite Publika TV. Majoritatea consilierilor locali au votat, în cadrul unei ședințe, pentru ca Raisa Stoica să fie restabilită în funcție, doar că secretatul interimar şi unii funcţionari ai administraţiei locale susţin că femeia a fost restabilită ilegal în post, mai transmite sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md