14:03:54 26.04.2024
Stiri

Președintele Dodon a APROBAT candidatura Cristinei Balan în calitate de AMBASADOR al R. Moldova în SUA: „În curând voi prezenta scrisorile de acreditare președintelui Donald Trump”

Politică 04.06.2018 15:23 Vizualizări1734 Autor: Vitalie Hadei
Președintele Dodon a APROBAT candidatura Cristinei Balan în calitate de AMBASADOR al R. Moldova în SUA: „În curând voi prezenta scrisorile de acreditare președintelui Donald Trump” facebook


Președintele Igor Dodon ar fi aprobat candidatura Cristinei Balan în funcția de Ambasador al R. Moldova în Statele Unite ale Americii. Cel puțin, Cristina Balan susține că în curând va prezenta scrisorile de acreditare președintelui SUA, Donald Trump, chiar dacă decretul prezidențial privind numirea sa nu a fost făcut public.

„Toate procedurile legale pentru numirea mea în calitate de Ambasador al R. Moldova în Statele Unite ale Americii au fost îndeplinite. În curând, mă voi prezenta la post pentru a prezenta scrisorile de acreditare președintelui Donald Trump”, a scris Cristina Balan pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a mulțumit autorităților de la Chișinău pentru încrederea acordată. „Este un statut care aduce cu sine o responsabilitate deosebită în a continua dezvoltarea relațiilor între țara noastră și SUA”.

Totodată, Cristina Balan a anunțat că-și suspendă calitatea de membru al Partidului Democrat, pe durata mandatului.

„Le sunt recunoscătoare colegilor pentru întreaga susținere pe care mi-au arătat-o în această perioadă. Sunt bucuroasă să îmi servesc țara la Washington D.C. într-un an determinant pentru drumul vestic al Moldovei”, a mai acumunicat noul Ambasador.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md