20:38:24 26.04.2024
Stiri

De râs și de plâns: A greșit numele pe o plăcuță comemorativă, dar a refuzat să corecteze greșeala, la solicitarea rudelor

Social 04.06.2018 13:00 Vizualizări1263 Autor: Ziarul National
De râs și de plâns: A greșit numele pe o plăcuță comemorativă, dar a refuzat să corecteze greșeala, la solicitarea rudelor
Poză simbol


Un cetățean din R. Moldova a fost pus pe drumuri, după ce a apelat la serviciile funerare ale unui agent economic. Când a preluat plăcuța comemorativă pentru ruda pe care urma s-o petreacă pe ultimul drum, a remarcat că numele acesteia era scris cu greșeli.

Deși i-a solicitat să corecteze această greșeală, agentul economic a refuzat și omul a fost nevoit să pună la mormânt ceea ce a primit.

Totuși, el a refuzat să lase lucrurile așa și a mers la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței unde a lăsat o plângere.

Acum, agentul economic urmează să realizeze o altă plăcuță pentru consumator, de data asta fără greșeli, pentru a o înclocui pe prima.

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței informează că, în perioada 28-31 mai curent, a primit de la cetățeni 16 petiții. Câțiva s-au arătat nemulțumiți de faptul că au închiriat o mașină și agentul economic nu a vrut să le schimbe piesele stricate de la aceasta, au reclamat probleme la procurarea țiglei metalice neconforme, a unei mașini de tuns iarba defecte, a unui computer defect, dar și a două telefoane mobile cu defecțiuni.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md