20:57:46 08.05.2024
Stiri

VIDEO // Ion Ceban a tras LINIE campaniei electorale: „Eu nu am nevoie de Primărie pentru a ajunge în Parlament, așa cum a anunțat Andrei Năstase”

Partide/Comunicate 01.06.2018 12:06 Vizualizări1192 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ion Ceban a tras LINIE campaniei electorale: „Eu nu am nevoie de Primărie pentru a ajunge în Parlament, așa cum a anunțat Andrei Năstase” captură privesc.eu


Candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova la funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban, susține că un edil bun pentru iarnă se alege vara și e sigur că locuitorii capitalei vor vota pentru un om care să fie alături de ei, dar să nu folosească Primăria Chișinău ca o trambulină pentru a ajunge la toamnă în Parlamentul R. Moldova.

„În această campanie am organizat peste 30 de conferințe de presă și peste 150 de întâlniri cu alegătorii noștri, cu diferite colective de la grădinițe, școli, instituții de sănătate sau întreprinderi municipale. Personal am dat mâna cu peste 20 de mii de locuitori ai capitalei, cărora le-am înmânat programul meu electoral. Am participat la toate dezbaterile electorale și de fiecare dată am insistat să merg personal la aceste dezbateri. Asta pentru ca am vrut să-mi promovez cât mai mult programul meu”, a declarat astăzi Ion Ceban, în cadrul unei conferințe în care a făcut bilanțul campaniei din turul II al alegerilor din Chișinău.

Potrivit lui Ceban, campania electorală din turul II nu a fost așa cum ar trebui să fie într-un stat democratic, cu dezbateri în care cetățenii să afle soluțiile propuse de candidați. „Nu am reușit dezbaterile pe care mi le-am propus, deoarece contracandidatul Andrei Năstase nu a vrut să vină la ele. La aceste dezbateri au participat primarii din suburbii, activiștii civici, precum și oamenii simpli. Acești oameni au venit cu idei noi pentru programul meu. Andrei Năstase nu a acceptat să dezbatem fiecare problemă în parte. Cert este că un primar bun pentru iarnă se alege vara”, a adăugat acesta.

De asemenea, acesta a precizat că viitorul primar al capitalei trebuie să fie al tuturor locuitorilor capitalei, indiferent de viziunile politice pe care le are. „Așa cum am anunțat deja, după validarea mandatului de primar îmi voi suspenda calitatea de membru al PSRM. Este o decizie asumată, în baza discuțiilor cu președintele R. Moldova, președintele PSRM, Zinaida Grecianâi și executivul formațiunii. Odată cu validarea mandatului mă voi concentra exclusiv pe problemele capitalei”, a subliniat Ceban.

Totodată, socialistul a punctat că spre deosebire de Andrei Năstase, dânsul nu are nevoie de Primăria Chișinău pentru a accede în Parlament. „Andrei Năstase vrea să ajungă în Parlament prin intermediul funcției de primar, iar eu am venit din Parlament să mă ocup de problemele locuitorilor capitalei. Asta este diferența”, a conchis Ceban, care e sigur că duminică va învinge.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md