17:42:34 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Ceban susține că Năstase nu vrea să se prezinte nici la dezbaterile TV: „Nu răspunde la telefon, nici la mesaje. Am instalat panourile în oraș prin care-l invit la dezbateri”

Partide/Comunicate 24.05.2018 15:40 Vizualizări1216 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ceban susține că Năstase nu vrea să se prezinte nici la dezbaterile TV: „Nu răspunde la telefon, nici la mesaje. Am instalat panourile în oraș prin care-l invit la dezbateri” privesc.eu


Candidatul PSRM la funcția de primar, Ion Ceban, l-a așteptat și astăzi pe contracandidatul său Andrei Năstase la dezbaterile din preajma Arcului de Triumf, însă liderul PDA nu a venit. Mai mult, socialistul spune că Andrei Năstase nu vrea să vină nici la dezbaterile organizate de unele posturi TV, deși anterior spunea că va participa la acestea.

„Andrei Năstase n-a venit nici astăzi. Astăzi am continuat discuțiile privind subiectele ce țin de municipalitate. Am vorbit despre transportul public, m-am referit la soluțiile concrete din programul meu pentru fluidizarea traficului rutier din capitală. Andrei Năstase n-a venit nici astăzi. Nici la dezbaterile pe care urma să le organizeze Pro TV în această seară nu va merge. Nu răspunde la telefon, nici la mesaje. De aceasta am instalat panourile în oraș prin care-l invit la dezbateri”, a spus astăzi Ceban.

Potrivit sursei citate, Andrei Năstase a refuzat și dezbaterile organizate de Anatol Golea la postul RTR Moldova. „Nu a acceptat o confruntare directă. El va fi invitat separat la o emisiune și a acceptat să răspundă la trei întrebări ale mele, pe care i le va pune moderatorul. A refuzat și dezbaterile organizate de Adevărul LIVE. Cetățenii trebuie să înțeleagă ce soluții propun candidații pentru problemele capitalei”.

Ceban s-a referit și la calificativul dat ieri de Andrei Năstase, atunci când a fost întrebat de ce nu acceptă provocarea sa. „Dânsul spunea că totul e circ și circari. Nu știam că toți oamenii prezenți aici, inclusiv jurnaliști, oameni din societatea civilă sunt circari cum spune dânsul. Am văzut că mi se spală oasele la postul JTV, un post care nu vrea să mă invite și să-mi pună orice întrebare. Puteți să mă invitați și să nu turnați zoi peste mine și familia mea. Știu că posturile NTV Moldova și Accent TV l-au invitat pe Andrei Năstase la dezbateri”, a adăugat socialistul.

Candidatul PSRM a mai adăugat că rămâne deschis să participe la o dezbatere în orice format cu Andrei Năstase. „Rămân deschis pentru absolut toți jurnaliștii și experții, și sper să participe și la următoarele întâlniri de acest gen, și să discutăm constructiv. Mâine, începând cu ora 12.00, la Arcul de Triumf, dezbatem din nou”, a conchis acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md