02:07:40 27.04.2024
Stiri

Andrei Năstase și Maia Sandu, luați la ȚINTĂ de un susținător al PL

Partide/Comunicate 15.05.2018 15:10 Vizualizări1186 Autor: Ziarul National


Andrei Năstase și Maia Sandu, luați la ȚINTĂ de un susținător al PL vasilegrozavu.wordpress.com

După ce ieri jurnalistul Constantin Cheianu l-a numit „râs” pe Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal la funcția de primar general, cu un răspuns a venit fostul consilier prezidențial Vasile Grozavu, un apropiat al formațiunii conduse de Mihai Ghimpu. Acesta i-a criticat pe Maia Sandu și pe Andrei Năstase, care și-au unit forțele în campania pentru fotoliul de primar la municipiului Chișinău.

Potrivit lui Grozavu, „dacă ar fi politiciană adevărată, Sandu nu s-ar lansa în bocete despre marele pericol ce amenință Chișinăul, speriindu-ne că cel de-al doilea oraș românesc va ajunge pe mâinile a doi bandiți”.

Citește și: Lovitură sub CENTURĂ la adresa candidaților UNIONIȘTI. Un susținător de-al lui Andrei Năstase îi numește „RÂSURI” pe Codreanu și Munteanu

„Prestația foarte slabă a Maiei în prezidențiale l-a propulsat în fotoliul de președinte pe acest mancurt, ea neavând un plan concret de acțiuni pentru a întoarce rezultatul scrutinului. Tot ea și Năstase nu au explicat până acum cum s-a făcut că Usatâi, amicul lor, și-a îndemnat oamenii să voteze Dodon. A fost surpriza surprizelor când Năstase, ca un mic Napoleon, și-a pus pe cap cu propriile mâini coroana de candidat, necatadicsind să discute datele problemei cu absolut toate forțele de orientare europeană pentru a merge în front comun, după discuții extrem de serioase cu partenerii europeni care știu cine-i Plahotniuc și vor să scape de el”, scrie acesta pe blogul său.

Grozavu este nemulțumit de faptul că Maia Sandu îi îndemnă pe locuitorii capitalei să nu-și dea votul pentru unii candidați, care din start nu ar avea șanse să acceadă în turul II. „Dar dacă indecișii vor să voteze Valeriu Munteanu, aflat în creștere în sondajele interne ale PL? În mod cert, așa se va întâmpla, în ultimă instanță, deoarece Năstase este un intrus care s-a băgat pe gât electoratului fără a mai asculta și alte opinii. El a fost sfătuit bine de la Frankfurt. Acest mod de a acționa este bine cunoscut în lumea celor certați cu bunul simț și cu legea. Aceștia-s Maia și Andrei. Nu se deosebesc cu nimic de Dodon și Plahotniuc. Toți patru edifică națiunea civică moldovenească”, a mai scris acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md