19:53:35 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Silvia Radu se bucură că e PRIMA în sondaje, dar spune că nu se îmbată cu apă rece. De ce nu are panouri publicitare în Chișinău și cu ce îndemn a venit către contracandidații ei

Partide/Comunicate 03.05.2018 13:00 Vizualizări1455 Autor: Ziarul National
VIDEO // Silvia Radu se bucură că e PRIMA în sondaje, dar spune că nu se îmbată cu apă rece. De ce nu are panouri publicitare în Chișinău și cu ce îndemn a venit către contracandidații ei captură privesc.eu


Candidatul independent la funcția de primar general al capitalei, Silvia Radu, este convinsă că are mari șanse să-și adjudece funcția de edil al municipiului și asta pentru că are „un program realist”, pliat pe nevoile oamenilor.

„Eu m-am ținut departe de dezbaterile politice, deoarece am considerat că e mai util să comunic cu oamenii și să nu reacționez la provocările lansate la adresa mea. Eu vin cu un program concret pentru un an. Cărticelele cu programul meu, format din 11 puncte, vor fi distribuite oamenilor”, a menționat Silvia Radu astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, Silvia Radu a explicat de ce prin Chișinău nu sunt panouri publicitare cu chipul ei, iar la televiziuni lipsesc spoturile electorale. „Am avut panouri publicitare în campania prezidențială. Asta pentru ca oamenii să mă cunoască. Aceste panouri și reclama la televiziuni sunt foarte scumpe. Eu îi îndemn pe cei care vor să mă sprijine în această campanie să dea bani pentru realizarea unor proiecte concrete. Să nu-mi finanțeze campania, dar să facă proiecte dorite de cetățenii capitalei”, a spus Silvia Radu.

Sursa citată a mai adăugat că și contracandidații ei ar trebui să nu arunce banii pe panouri și publicitatea la televiziuni: „Îi îndemn pe contracandidați să nu cheltuiască zeci de mii de euro pe panouri, dar să realizeze proiecte concrete care vor rămâne locuitorilor capitalei. După alegerile din 20 mai, Chișinăul să nu aibă doar un primar ales, dar și mai multe proiecte implementate, probleme rezolvate. De exemplu, un agent economic a decis să se alăture demersului meu și vor fi instalate terenuri de joacă pentru copii”.

Aceasta a mai adăugat că nu intenționează să se retragă din cursa electorală, mai ales că e prima în topul preferințelor, potrivit unui sondaj recent.

„Am văzut că-s îndemnată să mă retrag din cursa electorală, dar nu o voi face. În Chișinău este necesară o schimbare, iar eu merg ca să câștig alegerile. Eu mă bucur că-s prima în sondaje, înaintea candidatului socialiștilor și cel al Platformei „DA”. Totuși, nu mă îmbăt cu apă rece și voi continua să informez cetățenii despre programul meu”, a mai spus Radu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md