07:57:13 27.04.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Controversata VIAȚĂ a Prințesei Margaret, sora mai mică a Reginei Elizabeta a II-a

Monden 25.03.2018 20:02 Vizualizări6374 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Controversata VIAȚĂ a Prințesei Margaret, sora mai mică a Reginei Elizabeta a II-a sursa: elle.ro


Prințesa Margaret a fost rebela familiei regale britanice.

De mică, s-a arătat complet diferită de sora ei mai mare, Regina Elizabeta a II-a. Îi cucerea pe toți cu sinceritatea și stilul ei amuzant, teatral. Asta în timp ce sora ei mai mare își alegea cuvintele cu grijă, fără excepție.

Prințesa Margaret s-a remarcat prin stilul său de viață controversat, fiind considerată rebela familiei.
Fuma 60 de țigări pe zi, fapt ce, în final, i-a cauzat și moartea. De asemenea, consuma cantități mari de alcool zi de zi și era răutăcioasă cu toată lumea.

Zilnic, aceasta se trezea în jurul orei 9 dimineața. Lua micul dejun în pat și apoi, până la ora 11, asculta radio și citea ziarul.

La ora 11, intra în duș, unde rămânea timp de o oră. Iar după această baie lungă, își aranja părul și se machia.

La 12:30 cobora, cerând să i se dea un pahar de vodkă, în loc de cafea.

La ora 13:00, începea prânzul, pe care îl lua alături de mama ei, Regina Elizabeta I, și de ceilalți membri ai familiei. Aici fiecare om consuma câte jumătate de sticlă de vin, iar prânzul dura patru ore.

Se spune că în timpul unei vizite în Statele Unite, Prințesa Margaret s-a întâlnit cu Grace Kelly. Aparent nu a fost tocmai prietenoasă, căci i-a spus „nu arăți ca un star de cinema”. Calmă, Grace i-a răspuns „nu am fost născută un star de cinema”.

În timpul aceleeași vizite în America, ea s-a întâlnit și cu actrița Elizabeth Taylor.

După ce a analizat-o din cap până în picioare, a avut un nou comentariu răutăcios și pentru aceasta, spunându-i că inelul său de logodnă, primit de la Richard Burton, arată vulgar.

Totuși, oamenii păreau să fie răbdători cu răsfățata familiei regale britanice. Taylor, drăguță, a lăsat-o să îi încerce inelul, întrebând-o, apoi, dacă încă i se mai pare la fel de vulgar.

La o altă petrecere, când aceasta s-a terminat, iar invitații au vrut să plece acasă, Prințesa Margaret le-a spus arogant „nimeni nu părăsește petrecerea până nu primește permisiunea mea”.

Prințesa Margaret se îndrăgostește, în jurul vârstei de 20 de ani, de un militar, pe nume Peter Townsend. Povestea lor de dragoste este făcută publică după ce, în timpul ceremoniei de încoronare a surorii sale, este surprinsă de camerele de filmat într-o postură foarte intimă cu Peter.

Se pare că acesta a fost iubirea vieții sale, urmând să trăiască, mai apoi, urmărită de o dragoste neîmplinită. Asta pentru că militarul a mai avut o soție, de care divorțase, așa că un posibil mariaj între Prințesa Margaret și Peter Townsend nu a fost admis. De asemenea, membrii casei regale nu au acceptat diferențele sociale dintre cei doi tineri.

În plus, până la vârsta de 25 de ani, Prințesa Margaret nu se putea căsători fără acordul surorii sale, aflată la putere. Nu s-au căsătorit, așadar.

La 25 de ani, exista totuși o mică portiță. În sensul că, renunțând la dreptul ei de succesiune la tron, se putea căsători cu Peter. Prințesa Margaret a refuzat însă acest lucru, acesta fiind și finalul dintre povestea de dragoste a celor doi.

Prințesa Margaret a decedat în 2002, la vârsta de 71 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Sănătatea ei devenise oricum din ce în ce mai precară în ultimii săi ani de viață, acest lucru datorându-se fumatului, viciu la care nu a renunțat niciodată.

Prințesa Elizabeth și Prințesa Margaret

Prințesa Margaret

Prințesa Elizabeth și Prințesa Margaret

Prințesa Margaret



Prințesa Elizabeth și Prințesa Margaret

Prințesa Margaret mireasă

Regina Elizabeth, Prințul Phillip și Prințesa Margaret

Prințesa Margaret

Prințesa Margaret în cadă



Sursa: elle.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md