04:50:15 19.03.2024
Stiri

Încă un avertisment al Silviei Radu: „Cei care numără creioanele și schimbă foile de pe o masă pe alta vor fi scoși din funcții”

Social 22.03.2018 12:00 Vizualizări1944 Autor: Ziarul National
Încă un avertisment al Silviei Radu: „Cei care numără creioanele și schimbă foile de pe o masă pe alta vor fi scoși din funcții”


Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, a mers astăzi cu daruri la persoanele care fac ordine zi de zi în troleibuzele ce deservesc locuitorii municipiului Chișinău. Cu acest prilej, Radu a lansat un avertisment la adresa celor care se fac doar că muncesc.

„După 10 ani, azi am reușit să le oferim oamenilor care fac curățenie în troleibuzele orașului nostru echipament modern de protecție. Până acum își făceau treaba îmbrăcați în hainele lor de acasă. Am cumpărat pentru ei costume, șorțuri, cizme de cauciuc și mănuși pentru ca ei să fie protejați”, a scris funcționara pe o rețea de socializare.

De asemenea, Radu a promis că va avea grijă ca oamenii care cu adevărat muncesc să fie premiați, iar cei care se fac că lucrează - demiși.

„Vom avea grijă de oamenii care muncesc. Le vom asigura condiții cât mai bune de lucru și îi vom premia. Cei care numără creioanele și schimbă foile de pe o masă pe alta vor fi scoși din funcții”, a adăugat Silvia Radu.

De menționat că, de când a venit la Primărie, Silvia Radu a demis mai mulți șefi de direcții și întreprinderi municipale, dar și pretori.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

15.03.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Raportul lui Dorin R...

11.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cât de naivă e „șefa...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md