02:03:47 27.04.2024
Stiri

Negru, despre DEDESUBTURILE demisiei lui Tănase: „Ceva s-a schimbat peste noapte. Lovindu-se în Tănase, se lovește în PD și Plahotniuc”

Politică 11.03.2018 12:30 Vizualizări7804 Autor: Ziarul National
Negru, despre DEDESUBTURILE demisiei lui Tănase: „Ceva s-a schimbat peste noapte. Lovindu-se în Tănase, se lovește în PD și Plahotniuc”


„Este o demisie surprinzătoare căci, acceptând postul de ministru în Guvernul Partidului Democrat (PD), Alexandru Tănase era conștient că va deveni ținta unor atacuri politice”, crede editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru.

Citește și: Alexandru Tănase DEMISIONEAZĂ. „Nu am acceptat funcția ca să devin ȚINTĂ electorală. Atacurile asupra mea sunt lipsite de pertinență”

Potrivit lui Negru, reacția lui Alexandru Tănase de ieri nu anticipa o demisie. „Ceva s-a schimbat peste noapte. Ce anume? Să fie perspectiva publicării unor noi înregistrări? Nu este exclus că lui Alexandru Tănase i s-a cerut să demisioneze, pentru a proteja Guvernul”, a subliniat sursa citată.

Citește și: Prima REACȚIE a lui Alexandru Tănase după apariția discuției cu Veaceslav Platon: „Într-adevăr îl cunosc pe V. Platon. Adevăratul beneficiar al unor asemenea SIFONĂRI…”

De asemenea, analistul politic nu exclude că ținta adevărată a loviturilor, care ar fi opera serviciilor secrete rusești, este liderul PD, Vlad Plahotniuc.

Citește și: Nicolae Negru, despre DISCUȚIA dintre Tănase și Platon: „În R. Moldova, telefoanele nu sunt ascultate doar de SIS. Serviciile secrete rusești se simt la Chișinău ca la ele acasă”

„Tănase este o piesă grea în Guvernul lui Pavel Filip. Lovindu-se în Tănase, se lovește în PD și Plahotniuc. Este de presupus că aceste lovituri vin dinspre serviciile secrete ruse, prin oamenii lor de la Chișinău”, a conchis Nicolae Negru.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md