00:16:09 27.04.2024
Stiri

VIDEO // Descoperire ŞOCANTĂ! Iniţial a fost descoperită o singură mână, dar surpriza cu adevărat MACABRĂ a venit în scurt timp. Poliţiştii se confruntă cu cel mai greu caz

Știri 11.03.2018 09:30 Vizualizări2845 Autor: Ziarul National
VIDEO // Descoperire ŞOCANTĂ! Iniţial a fost descoperită o singură mână, dar surpriza cu adevărat MACABRĂ a venit în scurt timp. Poliţiştii se confruntă cu cel mai greu caz


Pe insulă din apropierea oraşului siberian Habarovsk a fost descoperită o pungă cu 27 de perechi de mâini.

Iniţial a fost descoperită o singură mână, dar la scurt timp a fost descoperită o pungă cu 54 de mâini tăiate. Conform Gizmodo, citat de descoperă.ro, punga cu mâini a fost descoperită pe o insulă din apropierea fluviului Amur. Specialiştii au reuşit să detecteze o pereche de amprente ce aparţin uneia dintre mâinile tăiate.

Până în prezent nu au fost oferite detalii privind vârsta persoanelor cărora le-au aparţinut mâinile sau momentul în care au fost tăiate, Însă, conform imaginilor, mâinile au fost amputate relativ recent. Până în prezent, poliţia nu a descoperit niciun suspect, însă au fost emise două teorii.

Fie mâinile au fost tăiate pentru pedepsirea unor hoţi sau o explicaţie mult mai plauzibilă ar fi că acestea au fost amputate în timpul unei proceduri medicale. Ciudat este însă că acestea au fost găsite în sac, perechi, ceea ce sugerează că au fost îndepăratete de pe cadavre.

Conform Siberian Times, alături de rămăşiţe au fost descoperite bandaje. În mod normal, membrele amputate sunt incinerate.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md