16:15:17 07.05.2024
Stiri

Reprezentanti ai PAS, sceptici vizavi de „strategia electorală” a PD la alegerile anticipate din Chișinău: „Repetă aceeași tactică de la prezidențiale”

Politică 06.03.2018 12:55 Vizualizări2359 Autor: Ziarul National
Reprezentanti ai PAS, sceptici vizavi de „strategia electorală” a PD la alegerile anticipate din Chișinău: „Repetă aceeași tactică de la prezidențiale” Facebook
Vicepresedintele PAS, Mihai Popusoi


Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), condus de Maia Sandu, sunt de părere că Partidul Democrat (PD) a ales să aplice aceeași „strategie” ca la alegerile prezidențiale din toamna anului 2017 și în campania scrutinului anticipat din capitală, cea cu privire la sustinerea unui candidat comun al partidelor proeuropene.

Vicepreședintele PAS, Mihai Popușoi, susține că beneficiarul acestei tactici a PD este nimeni altul decât socialistul Ion Ceban.

„PD nu are niciun candidat bun și nicio idee originală, repetă aceeași tactică ca în prezidențiale. De data asta beneficiar este Ion Ceban. Însă ulciorul nu merge de două ori la apă... Cinismul e la el acasă în noul sediu PD. Trăiască coaliția PD-PSRM!”, a reacționat Popușoi pe Facebook.

Membrul Biroului Permanent Național al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Sergiu Litvinenco, amintește, la rândul său, minciuna despre cei „30 de mii de sirieni” la adresa Maiei Sandu din campania prezidențială, tirajată și la posturile de televiziune deținute de Vlad Plahotniuc.

„PD-ul și-a stabilit strategia. Este exact strategia de la prezidențiale - „va susține un candidat unic proeuropean”. De când încep să vină cei „30 de mii de sirieni”?", întreabă ironic Litvinenco.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md