23:05:12 26.04.2024
Stiri

Reacția spicherului Candu, după ce FMI a dezmințit o declarație a Maiei Sandu: „Acest om nu se poate opri din a minți, din a-și denigra țara”

Politică 28.02.2018 14:01 Vizualizări2331 Autor: Ziarul National
Reacția spicherului Candu, după ce FMI a dezmințit o declarație a Maiei Sandu: „Acest om nu se poate opri din a minți, din a-și denigra țara”


Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a luat atitudine după ce Fondul Monetar Internațional (FMI) a dezmințit o declarație făcută de liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, precum că autoritățile R. Moldova ar fi refuzat să accepte condiționalitatea de anticorupție în cadrul programului de susținere al FMI.

„Acest om nu se poate opri din a minți, din a-și denigra țara și din a folosi instituții internaționale în campanii de dezinformare a cetățenilor. Este vorba despre Maia Sandu, lider al PAS. Iar postarea mea nu e despre politică, nu este o critică politică la adresa dumneaei, ci este o postare despre dezamăgire, despre lipsa de responsabilitate și seriozitate a unui om care se pretinde a fi altfel”, a scris Candu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Candu, faptul că Maia Sandu „pune din nou” într-o situație „neplăcută” o instituție Internațională importantă, care are o abordare „corectă și echilibrată față de R. Moldova și cetățenii ei”.

UPDATE // CITIȚI și RĂSPUNSUL PAS la „isteria PD”: „Dacă Andrian Candu și ceilalți reprezentanți ai guvernării se dau drept mari luptători împotriva corupției, să demonstreze acest lucru prin acțiuni concrete”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md