00:09:29 27.04.2024
Stiri

În DIRECT la tv: Creștinul Dodon îi dorește MOARTEA unui cumătru de-al său? „Dumnezeu să-l ierte”

Politică 19.01.2018 10:19 Vizualizări5399 Autor: Ziarul National
În DIRECT la tv: Creștinul Dodon îi dorește MOARTEA unui cumătru de-al său? „Dumnezeu să-l ierte”


Președintele Igor Dodon, care se declară a fi foarte credincios și apare des în fotografii la slujbe religioase sau alături de preoți, a suprins, ieri-seară, când a făcut o declarație, cu referire la un fost coleg de-al său de facultate cu care a fost apropiat, profund necreștinească.

Acesta i-a transmis, în direct la emisiunea „În Profunzime” de la ProTV, „Dumnezeu să-l ierte” lui Igor Grigoriev, cu care a învățat împreună la Economie, au fost colegi de partid atât în PCRM, cât și în Guvernul în care lucra Dodon, iar cei doi sunt și cumetri. Acest lucru se spune, în tradiția creștină, numai despre morți.

Grigoriev a primit la finele anului trecut azil în Spania, iar recent a dezvăluit într-un interviu că Veaceslav Platon și Ilan Șor i-au finanțat, în 2011, campania electorală a lui Dodon, pe timpul când acesta candida la Primăria Chișinău.

„Ultima oară am discutat cu el (cu Dodon - n.r.) în 2015. Atunci i-am spus: Igor, poate îți ajunge să vinzi țara în dreapta și în stânga? Să trădezi interesul național al țării. Și de atunci cred că s-au început cele mai mari probleme”, a declarat Grigoriev care îl cunoaște pe Dodon din anul 1992.

Grigoriev, fostul șef de campanie al lui Ilan Șor, care și-a cerut scuze de la orheieni pentru că a ajutat la înscăunarea acestuia, mai spune că a fost amenințat de Dodon, după ce a dezvăluit sponsorii săi.

„Am primit un SMS: „Dispari”. Ulterior, chiar am primit SMS de la soția lui: „Ce îți dă ție acest interviu”. Eu nu am mai răspuns”, a continuat Grigoriev.

Vădit deranjat de aceste dezvăluiri, Dodon a replicat faptul că Grigoriev ar avea probleme de sănătate.

„Eu știam că el are probleme cu sănătatea, a declarat niste lucruri care nu corespund realității. De lucrul acesta o să se ocupe juriștii mei. Dumnezeu să-l ierte”, a spus creștinul Dodon.

Fiind atenționat de moderatoarea emisiunii, Lorena Bogza, Dodon a încercat să dreagă busuiocul: „Dumnezeu să-l ierte și să-i poarte de sănătate”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md