08:05:59 26.04.2024
Stiri

REȚETĂ // Tocăniță de pui cu ceapă și cartofi

Știri 10.01.2018 08:02 Vizualizări2783 Autor: Ziarul National


REȚETĂ // Tocăniță de pui cu ceapă și cartofi sursa: eva.ro

E un preparat extrem de simplu, cu un gust şi o textură numai bune pentru o seară geroasă, DACĂ tot vine gerul!

Ingrediente:

- 1 kg cartofi
- 1/2 kg piept de pui
- 3 cepe mari
- 2 morcovi
- 3 linguri bulion
- sare
- piper
- pătrunjel

Mod de preparare:

Dificultate: ușoară · Timp preparare: 40 de minute

Se curăţă, se spală şi se taie cartofii cubuleţe medii. Se pun la fiert împreună cu pieptul de pui tăiat tot cuburi în apă cu puţină sare. Ceapa se toacă mărunt şi morcovul se rade, iar apoi se adaugă peste cartofi şi pui după ce au stat pe foc aproximativ 15 minute.

Când apa scade şi compoziţia se leagă, se adaugă bulionul, sare şi piper după gust. Se mai lasă în jur de 10 minute şi se ia de pe foc. Adăugăm pătrunjel tocat.

Tocăniţa se poate servi cu murături sau salată de varză!

Sursa: eva.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md