07:56:13 27.04.2024
Stiri

Orheiul va găzdui un mega-concert de Revelion. În scenă vor ieși cei de la Ace of Base, Dschinghis Khan și Arabesque!

Monden 29.12.2017 11:21 Vizualizări1963 Autor: Ziarul National


Orheiul va găzdui un mega-concert de Revelion. În scenă vor ieși cei de la Ace of Base, Dschinghis Khan și Arabesque!

„Au mai rămas doar două zile până la cel mai important eveniment al anului. În seara de Revelion, pe 31 decembrie, începând cu ora 22:00, la Orhei, în Piața Vasile Lupu, va avea loc un concert fără precedent, cu participarea legendarelor trupe ai anilor ’80 – Ace of Base, Dschinghis Khan și Arabesque”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Orhei.

Potrivit sursei citate, Orheiul este pregătit să găzduiască un flux mare de oameni, inclusiv persoane venite din toată R. Moldova.

„Zeci de mii de locuitori și vizitatori ai orașului vor petrece seara de Revelion în Orhei pentru a participa la spectacolul de neuitat pregătit de primarul Ilan Șor. Hiturile anilor ’80 și ’90, interpretate live de legendarele trupe, un show de lumini, decorațiuni de sărbătoare și dispoziția minunată, toate acestea vor asigura o atmosferă deosebită și o întâlnire de neuitat a Revelionului”, se spune în comunicat.

Apogeul și simbolul trecerii în anul 2018 va fi marcat printr-un show spectaculos de focuri de artificii.

„Deja pentru al treilea an consecutiv sărbătorirea Revelionului și a Crăciunului la Orhei a devenit un motiv de informare la scară republicană. Primăria orașului Orhei creează condiții și o atmosferă în care sărbătoarea devine un eveniment de importanță națională care unește localnicii și atrage numeroși oaspeți la Orhei”.

Sursa citată mai notează că, pe lângă piața din centrul orașului, unde este instalat cel mai înalt Pom de Crăciun din republică, în parcul Ivanos este organizat cel mai atractiv și impresionant Târg de Crăciun, cu patru tobogane și un patinoar, care pot fi folosite gratuit de toți doritorii.

„Vizitatorii sunt îndemnați să viziteze și Târgul de Crăciun din Parcul Ivanos, iar apoi începând cu ora 22:00 să participe la cel mai grandios concert din țară”, subliniază Primăria Orhei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md