10:06:22 26.04.2024
Stiri

Ce au gasit acești bărbați într-o bucată de lemn. Acum îi știe toată țara

Știri 21.12.2017 18:30 Vizualizări2305 Autor: Ziarul National


Ce au gasit acești bărbați într-o bucată de lemn. Acum îi știe toată țara sursa: google.ro

Descoperire divină la Şuletea! Doi bărbaţi susţin că au descoperit, ieri, semnul sfintei cruci, în lemnul pe care îl tăiau. Primarul comunei spune că nimic nu este întâmplător si vrea să-i dăruiască Episcopului Ignatie dovada, drept cadou!

Bărbaţii au fost curioși să vadă dacă semnul crucii se află pe toată bucata de lemn aşa că au tăiat-o în felii. Nu mică le-a fost mirarea să vadă semnul divin pe toate feliile de lemn. Vestea descoperirii a ajuns si la primarul comunei, Ciprian Tamas, care si-a arătat intenția de a oferi Episcopului Ignatie un cadou cu această dovadă a semnului divin imprimat pe butucul de lemn.

„Eu sunt de părere că trebuie să o luăm ca pe un semn de la Dumnezeu, nu vezi în fiecare zi așa ceva, nu apare oriunde si nici oricând. Trebuie să ținem cont că se întâmplă cu câteva zile înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului, când ar trebui să fim mai buni, mai deschiși la suflet și acțiuni umanitare”, a povestit un sătean, pentru sursa citată.

De aceeași părere este si primarul comunei, Ciprian Tamas: „Această descoperire îmi întărește convingerea că nimic nu e întâmplător. Comuna Șuletea a trecut și trece în continuare printr-o perioadă foarte grea din punct de vede financiar. Însă m-am rugat la Dumnezeu și mereu a venit cu o soluție salvatoare.

Spre exemplu, anul acesta îi povesteam unei persoane care participa la concertul de colinde de zilele trecute că îmi doresc ca sărbătorile de iarnă să treacă mai repede. M-a întrebat de ce și i-am spus că îmi pare foarte rău că nu putem să oferim copiilor din comună cadouri de Moș Crăciun. M-a întrebat cam la cât s-ar ridica costurile unei astfel de acțiuni, i-am spus că în jur de 5.000-6.000 lei, iar atunci mi-a spus «îi aveți. Îi donăm noi».

Un gest foarte frumos pentru cei 300 de copii de la noi din comună, care se vor bucura de venirea Moșului. Repet, nu cred că e o coincidentă, mai ales că apare acum, înainte de Crăciun, tocmai de aceea am decis să prelucrăm, adică să șlefuim o bucată de lemn pe care e imprimată Sfânta Cruce și să o dăruim Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, care pur si simplu ne-a fascinat la ultima vizită”.

Sursa: cancan.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md