07:04:43 26.04.2024
Stiri

Logodnica Prințului Harry încalcă (din nou) protocolul regal

Monden 18.12.2017 10:01 Vizualizări2306 Autor: Ziarul National
Logodnica Prințului Harry încalcă (din nou) protocolul regal Sursa: elle.ro


Până la Meghan, logodnicele prinților nu petreceau Crăciunul cu Regina.

Meghan Markle este o adevărată deschizătoare de drumuri! Recent, Palatul Kensington a confirmat că fosta actriță, actuala logodnică a Prințului Harry, își va petrece Crăciunul împreună cu toată familia regală, deci și cu însăși Regina, la moșia Norfolk.

Ai putea să te întrebi: de ce înseamnă totuși că încalcă protocolul regal? Ei bine, pentru că tradiția monarhică impunea doar membrilor foarte apropiați ai familiei să se adune împreună de Crăciun – iar asta nu le includea și pe logodnicele sau iubitele prinților, dacă nu erau căsătoriți cu acestea.

Însăși Kate Middleton, acum Ducesă de Cambridge, a petrecut Crăciunul cu familia ei, deși ea și Prințul William făcuseră anunțul logodnei cu mai mult de o lună înainte de sărbătoare.

Motivul pentru această încălcare a protocolului este chiar Prințul Harry, care a rugat-o pe bunica lui, Regina, să facă o excepție specială în ceea ce o privește pe Meghan. O sursă apropiată familiei regale a declarat, pentru People că „Regina ar face orice pentru Prințul Harry, pentru că îl adoră.”

Meghan Markle nu are membri ai familiei în Marea Britanie și tocmai și-a scos la vânzare casa din Toronto pentru a se putea muta definitiv la Londra, împreună cu Prințul Harry. Familia regală a integrat-o complet pe Meghan în rândurile sale, așa că petrecerea Crăciunului a venit natural.

Nu este prima oară când Meghan și Prințul Harry încalcă tradițiile regale – se țin constant de mână în aparițiile publice, iar viitoarea ducesă a avut câteva alegeri vestimentare nonconformiste.

Sursa: elle.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md